Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera kawan-kawan semua. Mudah-mudahan sihat wal afiat adanya. Saya Alhamdulillah, masih diberi kesihatan oleh ALLAH SWT. Mudah-mudahan, kesihatan yang diberikan akan mendatangkan manfaat buat kita dan ummah lainnya.
Sebenarnya, soalan di atas tu pernah ditanya kepada saya beberapa kali. Oleh itu, saya bercadang nak terangkan serba ringkas dalam post kali ni tentang Rempah Satay D.I.Y tu...Macam nilah...saya kira, lebih baik kalau saya berikan je Panduan Penggunaan Rempah tu untuk tatapan kawan-kawan semua, dan berikan feedback dengan meninggalkan comment kawan-kawan semua di sini. Bagi kawan-kawan yang dah dapat sample dan pernah menggunakannya, tentu dapat rasakan ia tak sesusah mana, kana? ;-) Apapun, kami di satayDIY.com, bukan hanya menjual rempah, namun apa yang lebih penting ialah "kepakaran" kami selama lebih 13 tahun dalam pembuatan satay :-)
Jangan lupa comment ye :-) Feedback kawan-kawan semua amat penting buat saya. Sila klik di sini untuk download.
Azrul, senang ke nak guna Rempah Satay D.I.Y tu?
Friday, September 22, 2006 | Posted by walikard at 1:57 AM
Labels: perniagaan, rempah satay
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
14 comments:
wahhhhh.. mest rezeki melimpah ruah puasa nih....
Sateyyyyy terliur nampak sateyy
InsyaALLAH, mudah-mudahan macam tulah hendaknya :-)
Assalamualaikum, ko buat apa ramadhan nanti ? project banyak ker ? hehe
muhdmuax: wslm wbt. bulan ramadhan ni berjualan kat pasar ramadhan :-) projek biasa2 je, bila raya bru banyak projek ;-)
Assalamualaikum, ehem project lepas raya kat rumah dato' ker?
wa bestnya baru malam tadi aku beli satay esok dah nak puasa. bagus juga ada panduan penggunaan rempah ni.
muhdmuax: InsyaALLAH, dalam agenda lah tu ;-)
cikgubiz: Alhamdulillah, panduan tu sekadar nak memudahkan para pengguna, atau bakal pengguna :-)
Dulu saya pernah menjual satay di pasar malam, sambutan ok dan yang penting sekali kuah satay tu mesti kaw baru best. Bila tengok satay walikard tu terkenang di masa lampau, nanti satu hari nak cuba satay walikard emmm pasti sedap :)
Wow , dalam agenda yer, dah hebat lah walikard skang nih,
rahsiaroticanai: Mai la datang kat kedai kami, pintu sentiasa terbuka...cuma bulan Ramadhan ni kami tumpu kat pasar Ramadhan jelah...tang kuah tu memang betul kena kaww...kalau tiba2 ada slack kat satay, kuah tulah penyelamatnya :-)
muhdmuax: takdelah hebat sangat, cuma regular customer je :-) Mudah-mudahan Ramadhan kali ni dapat unique customer ;-)
Pasar Ramadahan kat mana yer..terliur tgk sate bulan pose ni...
linn_comel: kat klang, kat kg rantau panjang...mai la datang :-)
Terima Kasih E. Azrul. Senang sket ada panduan. Kauah dia yang kaw tu ble plak nk available ni?
Tang kuah tu saya tengah usahakan...tengah diplomasikan dengan pakar untuk turunkan resepi tu :-)
Post a Comment